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Recipe

마요네즈 마늘빵 레시피 Mayonnaise Garlic bread Recipe [Kor, Eng]

오늘은 버터가 아닌 마요네즈로 간단하게 만드는 마늘빵 레시피를 알아보겠습니다.

 

마요네즈 마늘빵 재료

 

- 식빵 또는 썰린 바게트
- 소스 : 마요네즈 3스푼, 설탕 2스푼, 다진 마늘 1스푼 (식빵 2장 분량입니다.), 파슬리 가루 약간(선택)
마요네즈는 버터에 비해 섞고 바르기 쉽고, 열을 가했을 때 훨씬 맛있어집니다. 추천드립니다.

 

마요네즈 마늘빵 과정

 

1. 소스를 섞어 빵의 한 면에 넉넉하게 바릅니다.
 
2. 오븐 또는 에어프라이기에 160도에서 10분 ~ 15분 정도 굽습니다.
소스가 갈색이 되면 완성입니다.

 

오늘은 마요네즈를 이용하여 간단하게 만드는 마늘빵 레시피를 알아보았습니다.
열을 가하면 더욱 맛있어지는 마요네즈를 이용하여, 다음 편에서는 마요네즈 크림새우 레시피를 알아보겠습니다.

 

Mayonnaise Garlic Bread

 

Today, we're going to talk about a recipe for garlic bread that's made simply with mayonnaise, not butter.
 
Mayonnaise Garlic Bread Ingredients
 
- Two plain read or sliced baguettes
Sauce: 3 table spoons of mayonnaise, 2 table spoons of sugar, 1 table spoon of minced garlic (this is 2 slices of bread), parsley powder(selective)
Mayonnaise is easier to mix and apply than butter, and becomes much more delicious when heated. I recommend it.

 

Mayonnaise Garlic Bread Process

 

1. Mix the sauce and spread it on one side of the bread.
 
2. Bake in an oven or air fryer at 160 degrees for 10 to 15 minutes.
When the sauce turns brown, it's done.

 
 
Today, we learned the recipe for garlic bread using mayonnaise.

Using mayonnaise, which makes it more delicious when heated, we will look at the mayonnaise cream shrimp recipe in the next episode.